En gave for livet til dit barn

Navlesnorsblod

Der er millioner af stamceller i dit nyfødte barns blodbaner. Selv efter at navlesnoren bliver klippet, er der stadig stamcellerigt blod i navlesnoren. Det værdifulde blod kan opsamles fra navlesnorens vene. Opsamlingen er sikker, 100% smertefri og helt uden risiko for både mor og barn. Stamcellerne kan opbevares i årtier, fordi de efter behandling i vores laboratorie opbevares sikkert i flydende kvælstof. Der ældes dit barns stamceller ikke og de beholder alle deres særlige egenskaber og fordele.
Stamceller fra navlesnoren har et enormt potentiale. Beskyttes de rigtigt, er de tilgængelige hele livet og kan bidrage til at reducere skader og sygdomme i alle aldre. Fra nyfødt til alderdom - stamceller kan gavne reparationsprocesserne og medvirke i forskellige behandlingsformer hele livet.

De særlige egenskaber ved stamceller fra navlesnorsblodet

  1. Stamcellerne fra navlesnorblodet er unikke Ens egne stamceller matcher perfekt alle ens vævsegenskaber. Stamcellerne er lige så unikke som et fingeraftryk og lige så individuelle som personligheden
  2. Stamceller fra navlesnorsblodet er unge Stamceller fra navlesnorsblodet er ikke forringede pga. alder eller miljø. De er upåvirkede, delbare og vitale. Qua deres alder og umodenhed, tilpasses de også i større grad andre.
  3. Stamceller fra navlesnorsblod er fleksible Takket være deres udviklingspotentiale, kan de udvikle sig til en lang række celletyper f.eks. nye blodceller, kroppens immunsystem og organer.

Stamceller fra navlesnoren kan kun sikres én gang i livet, og det er i forbindelse med fødslen. Stamcellerne er unge, umodne og meget potente. I modsætning til andre stamceller, har stamceller fra et nyfødt barn nogle helt særlige egenskaber, som betyder, at de lettere accepteres, når de transplanteres.

Dr. Mario Lehmann

Stamceller fra navlesnoren som fremtidens medicin

Navlesnorsblodet fra et nyfødt barn indeholder utallige hårdtarbejdende, potente og vitale stamceller. I graviditetens ni måneder udvikles et helt nyt menneske fra blot en enkelt stamcelle - det befrugtede æg. Og senere i livet hjælper stamcellerne med at holde kroppens reparationsmekanismer i gang.

For mange forskere er navlesnorsblod den bedste kilde at få stamceller fra. Disse stamceller fungerer ofte som  'grundmateriale', i forskellige forskningsstudier, hvor man søger at finde behandlinger for sygdomme, der tidligere har været vanskelige at behandle. Opbevaring af navlesnorsblod kan derfor være en klog investering til dit barns fremtid . Hvis du opbevarer dit barns navlesnorsstamceller, kan du være sikker på, at stamcellerne vil være tilgængelige hele livet og klar til eventuelt brug.

Mere viden om emnet

Fordele og særlige egenskaber ved navlesnorsblod

Stamceller fra navlesnorsblod er unikke, unge og særligt tilpasningsvillige. Stamcellerne som opbevares i en stamcellebank, kan anvendes i forbindelse med forskellige stamcellebehandlinger.

Opbevar stamceller fra navlesnorsblodet sikkert med Save Stem Cell Center og Vita 34

Vi har udviklet trygge og pålidelige processer og opbevaringsmetoder, så stamcellerne er tilgængelige i den bedste kvalitet for dit barn og din familie i mange år fremover.

Navlesnorsvæv - rigt på værdifulde stamceller.

Navlesnorsvævet indeholder et særligt stort antal mesenkymale stamceller og er derfor også en meget interessant stamcellekilde for fremtidens behandlingsformer.

Navlesnorsblod i moderne medicin

I tæt samarbejde med en række kendte universiteter og forskningsinstitutioner undersøger Vita 34 nye behandlingsmuligheder inden for slagtilfælde/hjerteanfald, sygdomme i det bloddannelsessystemet og type 1 diabetes.

Se priser på vores forskellige pakker

Du kan vælge enten at få opsamlet og opbevaret navlesnorsblodet alene med pakken "SavePlus" eller både navlesnorsblod og navlesnorsvæv med pakken "SavePlusCordTissue".

Vi tilbyder de to forskellige pakker med opbevaringsperioder på henholdsvis 20, 25 eller 50 år. OPbevaringsperioden kan altid forlænges, når den udløber.

Finansiering er naturligvis også en mulig via vores samarbejdspartner Basisbank. Ønsker du at vide mere om finansiering skal du kontakte os i god tid inden fødslen, så du kan blive forhåndsgodkendt.

Sammenlign priser og vilkår

OPBEVAR NAVLESNORSBLOD - OG VÆV