Stamcelle-opbevaring, for en mere vital fremtid

Det som driver os

Vi tror på de fremskridt, som hver dag udvikles i den medicinske verden og vi tror på en fremtid med mange flere behandlingsmuligheder for den enkelte. Det er netop dette, som driver os hver dag.

Vi ønsker at hjælpe folk med at have de bedste betingelser for et vedvarende godt helbred. Vi er specialister i opsamling af stamceller fra nyfødtes navlesnor og sammen hjælper vi -Save Stem Cell Center og Vita 34 - hver dag familier med at sikre og passe godt på deres navlesnorsstamceller.

Vi ønsker at åbne døren til et væld af personaliserede terapimuligheder. Terapimuligheder, der gør en forskel - nu og i fremtiden.

Tryg opbevaring i Leipzig 

Som en af de største stamcellebanker i Europa, og med mere end 20 års erfaring, er vi din families trygge og pålidelige biobank, når det gælder opbevaring af stamceller fra navlesnoren.

Stamceller danner allerede i dag grundlaget for adskillige medicinske forskningsstudier og forskellige behandlinger og mange forskere mener, at vi endnu kun har set toppen af isbjerget i forhold til stamcellernes potentialer.

Med terapier, der kan skræddersyes til individuelle behov, får du indflydelse på morgendagens medicin. Siden 1997 har Vita 34 bidraget til at gøre denne vision til virkelighed.

Som stamcellebank med omkring 100 ansatte leverer vi hver dag professionelle ydelser lige fra at udføre selve opsamlingen af stamcellerne, til konserveringen og udleveringen til behandling.

Mere end 230.000 kunder fra mere end 20 lande har allerede sikret deres børns stamceller hos Vita 34.

Vita er den latinske betegnelse for liv. Tallet '34 refererer til overflademolekylet CD34, som karakteriserer de bloddannende stamceller. Navnet fortæller vores mission - at beskytte liv ved at opbevare stamceller.

Vita 34

Navlesnorsblod

Vellykkede terapier med stamceller er ikke længere blot en vision for fremtiden. Stamceller bruges allerede i dag til behandling af mange sygdomme. Navlesnoren er en meget særlig kilde til stamceller. Stamcellerne er nemlig meget potente og kan kun sikres én gang i livet og det er i forbindelse med fødslen.

Navlesnorsvæv

Stamceller fra navlesnorsvæv er især vigtige for regenerativ medicin, da de kan reparere og regenerere beskadiget væv. De er potente, unge og umodne og chancerne for succes ved en transplantation er særlig gode.