Save Stem Cell Center og Vita34

 

Ny fælles hjemmeside for Save Stem Cell Center og Vita 34 i Norden

Save Stem Cell Center og Vita 34 rykker endnu tættere sammen til gavn for vores stamcellekunder i Danmark og Norge!

Hos Save Stem Cell Center er vi specialister i opsamling af stamceller fra nyfødte børns navlesnor og sammen med en af Europas førende og mest erfarne stamcellebanker, Vita34 AG, hjælper vi hver dag forældre med at passe godt på deres børns navlesnors-stamceller. Sådan har det været længe og sådan fortsætter det.

NYHED: Fra 14. december 2020 vil vi byde såvel tidligere som nye stamcellekunder velkommen på en ny fælles platform – www.vita34.dk

Hvis denne hjemmeside virker velkendt, er det helt rigtigt og her er forklaringen hvorfor:

Historien om stamcelleopbevaring i Norden.

Tilbage i 2015 opkøbte tyske Vita 34 den danske stamcellebank StemCare A/S. StemCare, som blev etableret i 2002 under navnet CopyGen, havde gennem 13 år hjulpet mange danske familier med at få opbevaret stamceller professionelt og nu ville stamcellebanken stå endnu stærkere med Vita 34 som moderselskab.

 Opkøbet medførte et navneskifte, så StemCare blev til Vita 34 ApS med hjemmesiden www.vita34.dk.

I september 2018 besluttede man, at lade servicen med opsamling af stamceller i Danmark og Norge overgå til en ny, dansk, selvstændig partner, som allerede havde et stort etableret team at jordemødre i døgnfunktion. Save Stem Cell Center overtog således de velkendte og trygge processer, som er forbundet med at blive kunde og få opsamlet stamceller og en del af personalet fra StemCare/Vita 34 ApS fortsatte deres funktioner under det nye navn.

Nu har vi valgt i Danmark og Norge, at rykke endnu tættere på Vita 34, ved at ensrette og sammenlægge vores hjemmesider. Dermed gøres det endnu mere enkelt for såvel gamle som nye kunder at blive orienteret om den nyeste viden, at logge ind på egen personlig side, bestille opsamling/ opbevaring og hvad der ellers måtte være aktuelt.

Vi håber, at vi med dette lille skifte kun gør alle tingene nemmere for jer!