Overblik over alle Vita 34's produkter

Detaljer og priser for Vita 34's produkter

Vi bliver hele tiden klogere på stamceller. Jo mere vi lærer, desto mere forstår vi, hvor vigtigt det er at gemme stamcellerne fra navlesnorsblodet og navlesnorsvævet. De allerbedste stamceller får man ved fødslen. Derfor anbefaler vi også, at du beskytter dit nyfødte barns stamceller. Vi opsamler dem og passer på dem i vores stamcellebank, og for at du kan være ekstra tryg, screener vi dem omhyggeligt.

Hvorfor opbevare stamceller hos Vita 34?

  • 145.000stamcelledepoter

    Mere end 145.000 stamcelledepoter er kryopræserverede hos Vita 34. I den biologiske dvale forbliver cellerne unge og vitale.

  • 30anvendelser

    Stamceller, som er opbevaret hos Vita 34, er allerede anvendt 30 gange i forbindelse med medicinske behandlinger.

  • 10Verdens bedste navlesnorsbank

    Vita 34 er blandt de ti mest indflydelsesrige og innovative stamcellebanker i verden.

Gennemskuelige priser og ingen skjulte omkostninger

Når du opbevarer dit barns stamceller fra navlesnoren, investerer du i håbet om en bedre fremtid. En fremtid, som vi og mange læger er overbeviste om, vil bringe bedre sygdomsbehandling. Derfor har stamceller fra navlesnoren også gennem 20 år været vores passion og helt store interesse, ligesom vores eksperter løbende optimerer alle vores processer. Det betyder, at vi altid er på forkant med at opfylde selv de strengeste lovkrav til godkendelse af navlesnorspræparater til autolog og allogen transplantation. Vores strenge sikkerhedsforanstaltninger garanterer også, at stamcellerne fra dit barns navlesnor står til rådighed i op til 50 år – uden at kvaliteten bliver forringet.

 Hvis du sammenligner Vita 34 med andre stamcellebanker i Norden vil du hurtigt indse, at kun Vita 34 har stamcellepræparater, som rent faktisk er blevet anvendt til behandling af sygdomsforløb. Helt nøjagtigt er stamceller fra vores stamcellebank blevet brugt 30 gange i forbindelse med behandlinger, kliniske forsøg og medicinske eksperimenter. Desuden er vi de eneste i Europa, som har etableret et mobilt stamcelle-transplantationsteam med højtuddannet personale og alt nødvendigt udstyr.

 Men det bedste af det bedste er desværre ikke gratis. Til gengæld har vi ingen skjulte gebyrer – kun klart definerede ydelser og alle vores priser er altid fair og gennemsigtige. På alle vores produkter tilbyder vi desuden mulighed for individuel finansiering. Derfor har vi også et pristilbud, der passer i næsten enhver families budget.

 Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på e-mail. Vi svarer gerne på alt om stamceller og navlesnorsblod, og selvfølgelig på alt hvad der gælder ydelser og omkostninger. Du må også meget gerne ringe til vores Kundeservice 7025 7121. Den er bemandet mandag til fredag fra 09.00 til 15.00.