Vita 34: Nordens stamcelledepoter forbliver i gode hænder

Der sker nogle vigtige ændringer i vores virksomhed. I fremtiden vil Vita 34’s nordiske afdeling blive tættere forbundet med Vita 34 i Tyskland. Alle eksisterende stamcelledepoter vil blive opbevaret centralt hos Vita 34s moderselskab – det største nedfrysningslager i de tysktalende lande. Med mere end 215.000 stamcelledepoter og over 20 års erfaring er Vita 34 en af verdens førende stamcellebanker. Stamcelledepoterne vil fortsat blive opbevaret sikkert, kompetent og i overensstemmelse med de højeste medicinske standarder.

I løbet af sommeren 2018 ophørte Vita 34 ApS med sine opsamlingsaktiviteter i Danmark, Sverige og Norge. Det betyder, at der for tiden ikke er nye opsamlinger af navlestrengsblod og navlestrengsvæv.

Disse ændringer påvirker ikke nogen af vores eksisterende kunder. Vita 34 ApS og kontrakter indgået med Vita 34 ApS vil ligeledes forblive upåvirket. Vita 34s nordiske stamcelledepoter vil fortsat blive opbevaret sikkert, kompetent og i overensstemmelse med de højeste medicinske standarder. Alle eksisterende kunder vil blive informeret om disse ændringer direkte.

Vores medicinske og videnskabelige eksperter står klar til at yde kompetent rådgivning og støtte til eventuelle medicinske problemer vedrørende dit stamcelledepot. Vita 34 har med succes demonstreret den høje kvalitet af stamcelleprodukter og også deres anvendelighed i de 32 navlestrengsblodpræparater, der er blevet frigivet over hele verden. Desuden deltager Vita 34 i et forskningsprojekt sammen med Berlins Charité hospital, et af Europas største universitetssygehuse. Videnskaben bag dette projekt vil danne grundlag for forskning i fremtidige kliniske applikationer vedrørende brugen af navlestrengsblod. Dette understreger Vita 34s dybe engagement i stamcelleforskning og udviklingsarbejde.

På vegne af hele Vita 34 holdet vil vi gerne takke alle forældre for at vælge at gemme deres barns stamceller hos Vita 34 ApS. Du kan være sikker på, at dit stamcelledepot er i gode hænder.

Tak fordi du har tillid til os.

Hvorfor opbevare stamceller hos Vita 34?

  • 215.000stamcelledepoter

    Mere end 215.000 stamcelledepoter er kryopræserverede hos Vita 34. I den biologiske dvale forbliver cellerne unge og vitale.

  • 37anvendelser

    Stamceller, som er opbevaret hos Vita 34, er allerede anvendt 37 gange i forbindelse med medicinske behandlinger.

  • 10Verdens bedste navlesnorsbank

    Vita 34 er blandt de ti mest indflydelsesrige og innovative stamcellebanker i verden.

Gennemskuelige priser og ingen skjulte omkostninger

Når du opbevarer dit barns stamceller fra navlesnoren, investerer du i håbet om en bedre fremtid. En fremtid, som vi og mange læger er overbeviste om, vil bringe bedre sygdomsbehandling. Derfor har stamceller fra navlesnoren også gennem 22 år været vores passion og helt store interesse, ligesom vores eksperter løbende optimerer alle vores processer. Det betyder, at vi altid er på forkant med at opfylde selv de strengeste lovkrav til godkendelse af navlesnorspræparater til autolog og allogen transplantation. Vores strenge sikkerhedsforanstaltninger garanterer også, at stamcellerne fra dit barns navlesnor står til rådighed i op til 50 år – uden at kvaliteten bliver forringet.

 Hvis du sammenligner Vita 34 med andre stamcellebanker i Norden vil du hurtigt indse, at kun Vita 34 har stamcellepræparater, som rent faktisk er blevet anvendt til behandling af sygdomsforløb. Helt nøjagtigt er stamceller fra vores stamcellebank blevet brugt 37 gange i forbindelse med behandlinger, kliniske forsøg og medicinske eksperimenter. Desuden er vi de eneste i Europa, som har etableret et mobilt stamcelle-transplantationsteam med højtuddannet personale og alt nødvendigt udstyr.

 Men det bedste af det bedste er desværre ikke gratis. Til gengæld har vi ingen skjulte gebyrer – kun klart definerede ydelser og alle vores priser er altid fair og gennemsigtige. På alle vores produkter tilbyder vi desuden mulighed for individuel finansiering. Derfor har vi også et pristilbud, der passer i næsten enhver families budget.

 Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på e-mail. Vi svarer gerne på alt om stamceller og navlesnorsblod, og selvfølgelig på alt hvad der gælder ydelser og omkostninger. Du må også meget gerne ringe til vores Kundeservice 7025 7121. Den er bemandet mandag til fredag fra 09.00 til 15.00.