Samarbejdspartnere

Vita 34 har gennem det seneste år intensiveret samarbejdet med toneangivende partnere i Danmark. Fælles for disse partnere er, at de alle er førende indenfor deres felt. Derudover er de udvalgt, fordi de med hvert deres afsæt er en vigtig brik i løbet af en kvindes graviditet og fødsel. Det skulle gerne gøre det lettere for dig som vordende forælder at tage aktiv stilling til, hvad der skal ske med dit barns stamceller med muligheden for en kvalificeret dialog med netop den specialist, som du i forvejen har et godt forhold til.

Vi er derfor stolte af at præsentere jer for følgende virksomheder:

 

Jordemoder.dk

Jordemoder.dk er en privat graviditets- og scanningsklinik, som tilbyder inseminationer og alle diagnostiske graviditetsscanninger samt fantastiske 3D/4D scanninger i Fredericia og Odense. Indehaver jordemoder Birgit Thalwitzer tilbyder sammen med sit personale jordemoderkonsultationer, individuel fødselsforberedelse, kendt jordemoder til fødslen mv. og alle er de specialiserede i den kommende babys liv og udvikling i livmoderen. Vi er stolte af at have jordemoder.dk som samarbejdspartner og nyder at følge Birgits store engagement som jordemoder og iværksætter. Hertil er Birgit meget entusiastisk omkring fortællingen om stamceller og ikke mindst sine egne erfaringer, da Birgit og hendes mand Thomas selv tog beslutningen om at få opsamlet stamceller fra navlesnoren på deres to børn.

 

Læs mere på www.jordemoder.dk

 

 


 

Storkereden

Storkereden er Danmarks første private jordemoder- og fødeklinik, som tilbyder en bred vifte af ydelser inden for reproduktiv sundhed. Indehaver Louise Rüsz Zielinski åbnede i sommeren 2013 Danmarks første gratis private fødeklinik, som ligger i Slagelse. I august 2015 åbnede Louise sin anden private fødeklinik i Roskilde og den tredje fødeklinik åbnede hun i marts 2016 i Holbæk. Louise har gennem mange års passioneret arbejde endelig vundet kampen om den fødende kvindes frie valg og konceptet har på kort tid vundet bred accept blandt de fødende. Vi følger spændte med fra sidelinjen og glædes over den ihærdighed og store indsats, som Louise lægger i sit arbejde. Derudover fortæller Louise gerne om sine egne erfaringer med opsamling af navlesnorsstamceller.

 

Læs mere på www.storkereden.nu

 


 

Mom-to-be / Fantastisk Fødsel

Virksomheden Mom-to-be.dk har udarbejdet fødselsforberedelses-konceptet Fantastisk Fødsel©. Indehaverne, jordemoder Mette Radmer og jordemoder Camilla Gry Temmesen, har efter flere år med workshops for gravide og deres partnere, udgivet bogen Fantastisk Fødsel – sådan bliver du klar til fødslen med glæde, styrke og overskud (Gyldendal 2015). Dermed kan konceptet nå ud til alle gravide i Danmark. Bogen har et højt fagligt og sagligt niveau og, som et konkret fødeværktøj, har bogen også voiceguides til vejrtræknings- og afspændingsøvelser, som skal trænes under graviditeten. Forfatterne informerer i bogen også om stamceller fra navlesnoren og hvorfor det er vigtigt, at forældre tager stilling til stamcelleopbevaring inden fødslen.

 

Camilla Gry Temmesen er herudover også en meget innovativ kvinde, som netop har udgivet en App til iPhone som hedder ’Fødselshjælperen’. Tidligere udgav hun ’Graviditetskalenderen’, som opnåede at blive den bedst sælgende App hos Gyldendal 2012). Det er imponerende at følge Camillas kreative og nytænkende ideer.

 

Læs mere på http://www.fantastiskfoedsel.dk/

 


 

Din Jordemoderpraksis

Din Jordemoderpraksis’ formål er at støtte gravide klienter og deres familier til en god graviditet, fødsel og barsel. Klinikken ligger i Kolding. Indehaverne Annika Frøkjær Pedersen & Louise Schubert Paaske tilbyder professionelle behandlingsforløb og konsultationer med udgangspunkt i den nyeste viden på området. Det er 2 unge kvinder med power, som vi er meget stolte af at have som samarbejdspartnere. Det bliver spændende at følge deres mange ideer blive søsat til gavn og glæde for gravide.

 

Læs mere på www.dinjordemoderpraksis.dk

 


 

Gynækolog Christine Felding

Dr. Christine Felding er speciallæge i gynækologi og obstetrik (kvindesygdomme og fødselshjælp), og har gynækologisk klinik på Rungsted Bytorv i Rungsted Kyst. Christine har – foruden sit arbejde med patienterne – en omfattende foredragsvirksomhed, hvor hun giver information og gode råd til kvinder. Christine er en af landets dygtigste og mest respekterede gynækologer, så det er naturligvis betydningsfuldt for os at have Christine til at støtte op om udbredelsen af kendskabet til stamceller.

 

Læs mere på www.felding.dk

 


 

Hellerup Sundhedscenter

Hellerup Sundhedscenter er startet af praktiserende. læge, Thomas Aru, som har formået at etablere et stort sundhedscenter, hvor flere funktioner er samlet under samme tag. Her finder man lægeklinik med tilknyttede jordemødre, fysioterapi, træningscenter, fysiurgisk massage mv. Jordemødrene tager sig af graviditetsundersøgelser, fødsels- og barselsrelaterede tilstande mv.

 

Læs mere på www.hellerupsundhedscenter.dk/graviditetsundersoelser.htm

 


 

Maies

Maies er navnet bag en privat jordemodervirksomhed, der er blevet til for at give de gravide og nybagte forældrepar den bedste start på livet. Jordemoder Henriette Madsen er indehaver af Maies og har en bred erfaring fra fertilitets-/scanningsklinik, fødegang og jordemoderkonsulent-området. I hendes egen klinik tilbydes fødselsforberedelse i vand i København S, efterfødselshold, samt en lang række individuelle tilbud, som akupunktur, jordemodersamtaler og barselsbesøg. Herudover er Henriette også tilknyttet én af vor andre samarbejdspartnere, gynækolog Bjarne Stigsby i Tåstrup.

 

Læs mere på www.maies.dk

 


 

Gentofte Jordemoder Klinik

Jordemoder Susanne Brommann har etableret sin jordemoderklinik i sin akupunktur klinik i Gentofte. Her tilbyder Susanne konsultationer til dem, som planlægger at blive gravide, dem der allerede er gravide og til nybagte forældre. Susanne er en erfaren og dygtig jordemoder, som også arbejder på Hillerød Hospital.

 

Læs mere på www.gentofte-jordemoder-klinik.dk

 


 

Virksomhedsjordemoderen

Virksomhedsjordemoderen er et jordemoderdrevet initiativ, der er taget af 2 erfarne jordemødre, Charlotte Grumme & Pia Weng, som tilbyder jordemoderbistand i private virksomheder. Deres mission er at skabe trivsel og tryghed for den gravide og øget lønsomhed for virksomheden; idet sygefravær i forbindelse med graviditet kan nedsættes betydeligt, når den gravide trives og føler sig tryg.

 

Læs mere på www.virksomhedsjordemoderen.dk

 


 

Herudover samarbejder Vita 34 også med andre udvalgte jordemødre, gynækologer & obstetriske klinikker landet over.