VITA 34 er aktiv på verdensplan i 26 lande gennem datterselskaber og salgspartnere – for at give flest mennesker mulighed for behandling med stamceller fra navlesnoren.”

En international virksomhed

Vita 34 - en del af noget større

Vita 34 i Norden er en del af den næststørste stamcellebank i Europa med hovedkontor i Tyskland. Vores tyske moderselskab har samarbejdspartnere og datterselskaber både i og uden for Europa, hvilket giver os en fantastisk synergieffekt, når det gælder erfaring, innovation og vidensdeling. 

Her kan du læse lidt om Vita 34’s historie og vores samarbejdspartnere og søsterselskaber.

 

Vores partnere i Europa

Vita 34 har sine rødder i Leipzig i hjertet af Tyskland. Herfra opstod ideen tilbage i året 1997: Ethvert barn bør have mulighed for at få sit eget stamcelledepot – og dermed mulighed for en række stamcellebehandlinger i tilfælde af sygdom. 

En vigtig del af Vita 34’s aktivitet er den internationale forretning gennem datterselskaber og samarbejdspartnere. Med støtte fra partnere fra Italien, Spanien, Baltikum, Skandinavien og Balkan åbner Vita 34 løbende nye og attraktive markeder. Vita 34 har etableret salgsalliancer i mange dele af Europa og udvidet aktiviteterne på det internationale marked gennem de seneste år. Ud over Tyskland og Norden er Vita 34 til stede i sammenlagt 24 lande i Europa og på verdensplan. Vita 34 har ca. 2.000 aftaler med forskellige fødeklinikker om opsamling af navlesnorsblod og navlesnorsvæv og samarbejder med omkring 15.000 gynækologer.

Vita 34 udvælger sine samarbejdspartnere meget omhyggeligt. Kun dem, der kan opfylde vores høje krav til kvaliteten af stamcellepræparater, kan efter en grundig undersøgelse blive en del af Vita 34’s netværk og drage fordel af vores viden og mange års erfaring. Takket være denne udvælgelsesproces sætter Vita 34 helt nye standarder – ikke kun i Europa men i hele verden.

 

 

 

Vores partnere i hele verden

Vita 34 udvider aktiviteterne uden for Europas grænser i Vietnam og Kina. Vita 34 har også indgået en samarbejdsaftale med en privat sundhedsklinik, om at bygge et stamcellecenter i Ho Chi Minh City, Vietnam, til undersøgelse af stamcellers potentiale og brug til medicinske formål. Opførelsen af den første offentlige stamcellebank efter europæiske standarder blev derefter gennemført i Hanoi, Vietnam.

Secuvita i Spanien

Secuvita har været vores partner i Spanien siden 2006. Siden 2010 har selskabet været et datterselskab af Vita 34.

Cord iPS er vores partner i Serbien

Cord iPS er et AAA-bedømt firma, der blev grundlagt i 2010, som er aktivt inden for navlestrengsblodbank og genetisk testning. Med dette samarbejde styrker Vita 34 sin position i Serbien.

Serena Medical i Italien

Serena Medical har været vores partner i Italien siden 2017.

Bio Save i Sydøsteuropa

Bio Save er vores partner i Bosnien-Hercegovina, Kroatien og Slovenien.

Izvorna Celica - samarbejdspartner

Izvorna Celica har været partner med Vita 34 siden 2009, og har siden 2015 været datterselskab af Vita 34.

Biogenini

Biogenini har været vores partner i Bulgarien siden 2013.

Imunolita i Litauen, Estland og Letland

Vita 34 overtager aktie- og stemmemajoriteten i den litauiske stamcellebank “Imunolita” og fortsætter med at udvide markedsandelen på det europæiske marked. Imunolita er vores partner i Litauen, Estland og Letland.

Vita 34 Slovakiet

I 1. kvartal 2015, fik datterselskabet Vita 34 Slovakia, s.r.o. den nødvendige godkendelse til indsamling, distribution og eksport af navlesnorsblod fra de kompetente myndigheder i Slovakiet. Takket være denne godkendelse, har Vita 34 Slovakia overtaget driftsaktiviteterne.

BioMax

BioMax er vores partner i Libanon.

Omni-Medical Health Services

Omni-Medical er vores partner i de Forenede Arabiske Emirater.