Om VITA 34

Vi passer på dit barns stamceller

Vita 34 er en af verdens største og mest erfarne navlesnorsblodbanker for stamceller til medicinsk brug. Vita 34 blev startet i 1997 af den tyske immunolog Dr. Eberhard Lampeter, som tidligt indså de fantastiske muligheder, stamceller giver os og derfor valgte at blive en af pionererne inden for opbevaring af navlesnorsblod. Siden 2015 har Vita 34 også været en aktør på det nordiske marked inden for opsamling og opbevaring af stamceller fra navlesnoren, efter overtagelsen af den danske stamcellebank StemCare.

Vita 34 har til formål at give alle mennesker adgang til nye produkter eller behandlinger, som er baseret på brug af stamceller."

Dr. André Gerth (Adm. Dir.)

Dygtige læger, jordemødre, kemikere, biologer, bioteknologiske specialister og professionelt personale har gjort Vita 34 til den virksomhed, som vi er i dag. I mere end 22 år, har vi ikke bare opbevaret navlesnorsblod, men vi har også altid forsøgt at forbedre mulighederne for sygdomsbehandling med stamceller i kraft af vores erfaring, forskning og innovation.

Medarbejdere

Vita 34 har et fast team af dedikerede medarbejdere, som du her kan møde.
Udover vores faste stab, har vi tilknyttet ca. 35 jordemødre, sygeplejersker & bioanalytikere, som arbejder for os i hele Norden.

Vita 34 i Norden
Vita 34 - Førende i tilgangen af nye kunder i Europa

Virksomheden

Siden grundlæggelsen af Vita 34 i 1997 har virksomheden løbende udviklet sig. Vi er drevet af en fælles tro på, at stamceller er fremtidens behandlingsform og at vi skal beskytte så mange børns stamceller som muligt.

Innovationer

Vita 34 råder over sin egen innovationsafdeling inden for forskning og udvikling, som bidrager betydeligt til at innovationer lever og implementeres i virksomheden. Vita 34's innovationsprocesser kendetegnes ved en særlig målrettet og detaljeret udvikling. I forbindelse med forskning efter og etablering af nye behandlinger inden for regenerativ medicin, opnår stamceller stadig større betydning.

Kvalitet og sikkerhed på højeste niveau
Vita 34 - fra Tyskland til hele verden

Internationale partnere

Fra tysk navlesnorsbank til internationalt orienteret virksomhed - sådan kan Vita 34's udvikling beskrives gennem de seneste år. Samtidigt åbner nye samarbejdspartnere og erhvervelser op for nye attraktive markeder både i og udenfor Europa.

Samarbejdspartner

Når du lader Vita 34 opbevare unge raske stamceller fra dit barns navlesnor, har du krav på, at vi beskytter dem så godt som overhovedet muligt. Derfor samarbejder Vita 34 også kun med nøje udvalgte partnere inden for offentlige og private sygekasser og forsikringsselskaber.

Vi stiller høje krav til vores netværk
Pressemeddelelser fra Vita 34

Presse

Læs de seneste pressemeddelelser eller find alt det, der forenkler din redaktionelle dækning.