Nyhed fra

Vær med til at gøre en forskel

StemCare har takket ja til at være med at samle penge ind til Dansk Folkehjælp, så fattige familier, som ikke har råd til at holde jul, kan få julehjælp.

For alle os, der er så heldige at leve på solsiden, kan det være svært at forestille sig, at netop julen for nogle mennesker er den allermest problematiske hele året. For nogle handler julen ikke om, hvad der skal ligge under træet, men om der ligger noget – og om der overhovedet er et træ! Maden er også en kilde til bekymring. Det går ud over børnene. 65.000 børn i Danmark lever i familier, der ikke har råd til at holde jul. I familier, hvor julen bare skal overstås. Det kan julehjælpen ændre på.

Julehjælpen består af en julekurv med mad og gaver i. I 2011 ansøgte 11.000 familier om julehjælp. Dansk Folkehjælp kunne hjælpe 5.150. Det ville være dejligt, hvis endnu flere familier kunne blive hjulpet til en god jul i år, og derfor har Lisbeth Juhl Christensen, administrerende direktør i StemCare, takket ja til at være med i Ekstra Bladet og Dansk Folkehjælps Erhvervspanel, der den 5. december ringer rundt til alle i deres netværk for at samle penge ind til de trængte familier.

Men de allerfleste kan vi naturligvis ikke nå via telefonen, men da alle skal have mulighed for at række en hjælpende hånd, vil vi gerne gøre dig opmærksom på Dansk Folkehjælps indsamling. Har du lyst til at give et bidrag, kan du kontakte Lisbeth Juhl Christensen direkte på telefon 2722 1145 eller klikke dig ind på nedenstående link:

www.folkehjaelp.dk/bidrag/stot-julehjaelpen/

Hver en krone tæller, og pengene – som er fuldt fradragsberettigede – går ubeskåret til familierne.