Nyhed fra

StemCare skifter navn til Vita 34

Nu nærmer sig den lyse og milde årstid, hvor naturen vågner, skoven grønnes og markerne står gule.

Som en fødsel er foråret lig med nyt liv – en cyklus starter forfra, en ny begyndelse fra en stærk og velkendt energi.

Hos StemCare ApS /Vita 34 har vi over vinteren gødet og plejet en ”lille stikling”, som vi nu endelig kan se springe ud i smukke grønne farver – StemCare skifter nemlig navn til Vita 34 ApS, som er det samme navn, som vores moderselskab. For fremtiden vil det derfor også være os, som I kender, der er med bag dette logo:

Vita er det latinske ord for liv og 34 refererer til overflademolekylet CD34, som kendetegner de bloddannende stamceller. Navnet symboliserer derfor det som hele virksomheden og alle medarbejderne brænder for, nemlig stamceller og de livsvigtige og forbedrende potentialer stamcellerne fra navlesnoren har.

I september 2015 fortalte vi jer den glædelige nyhed, at en af verdens førende stamcellebanker, tyske Vita 34, var blevet den nye ejer af StemCare ApS.

Opkøbet gav os et endnu stærkere bagland og det medførte en række tiltag, der både er kommet os og jer til gode; vi har fået udvidet vores produktudvalg, således at vi nu kan tilbyde forældre at sikre deres børns stamceller fra både navlesnorsblod og navlesnorsvæv, ligesom vi har udvidet perioderne for opbevaringerne til 20, 25, eller 50 år.

Vi har videreført vores ambition om at være en betydelig aktør på det skandinaviske stamcellemarked ved også at tilbyde vores service i Sverige og Norge – en opgave som vi dagligt arbejder målrettet med, så de samme tilbud og muligheder professionelt og trygt kan tilbydes forældre i resten af Norden, som vi allerede kender det fra Danmark.

Hvad betyder navneskiftet for eksisterende kunder?

At StemCare ApS skifter navn til Vita 34 ApS har faktisk ingen direkte betydning for den daglige drift eller for jer som kunder. Jeres børns stamceller fra navlesnoren ligger fortsat trygt og godt i vores stamcellebank. Stamceller, som vi har opbevaret før 1. juni 2016 forbliver i vores sikrede nitrogentanke i Gentofte og stamceller, som vi har opbevaret efter 1. juni 2016, ligger hos vores moderselskab i Leipzig.

Vi har med overtagelsen fra Vita 34 fået udvidet vores medicinske team og faglige viden, vi har fået flere tilknyttede forskningsgrupper og en endnu større ekspertise og erfaring. Dette ser vi kun som en stor fordel for både jer og os.

Den 7. april i år kan Vita 34 fejre sit 20 års jubilæum som Tysklands største og mest erfarne stamcellebank. Det bliver en fejring med deltagelse og foredrag fra førende stamcelleforskere i verden. Vi skal naturligvis nok give jer et fyldigt referat om dette i vores næste nyhedsbrev.

Vi (fra det gamle StemCare) vil fortsat have vores faste base i Gentofte, med underafdelinger i Sverige og Norge – ligesom vi fortsat vil have vores trofaste og dygtige team af jordemødre/opsamlere som varetager opsamlinger af navlesnorsstamceller i Danmark, Sverige og Norge.

Sidst men ikke mindst vil vi også informere jer om, at vores hjemmeside skifter navn fra den 3. april 2017, så vi vil være at finde på www.vita34.dk, www.vita34.se og www.vita34.no. Her vil I fortsat kunne finde de velkendte muligheder, som for eksempel bestilling af fødselspakker. Eksisterende kunder kan tilgå egne data gennem ”mit vita” og det vil fortsat være os, som I kender, der er bag og svarer på alle henvendelser.

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte vores kundeservice eller sende os en mail, hvis der er spørgsmål, som vores navneændring medfører eller hvis der er andet, vi kan være behjælpelige med.

Mange forårshilsner fra teamet hos Vita 34 (Nordic)