Nyhed fra

Ny International Medical & Scientific Advisor i StemCare

Den danske stamcellebank StemCare A/S har ansat Dr. Cherie Daly som ny Medical & Scientific Advisor pr. 1. september 2013.

Cherie Daly er en højt kvalificeret læge fra Sydafrika med klinisk erfaring på en lang række områder, med en særlig interesse for psykiatrien. Hun har mere end 10 års erfaring i stamcelleindustrien og har arbejdet i Afrika, Mellemøsten, Asien og senest i Europa. Cherie Daly får til opgave at understøtte StemCares internationaliseringsstrategi samt bringe de udenlandske behandlingsresultater til Danmark.

I Mellemøsten var Cherie Daly Executive Manager for Cryo-Save Arabia, hvor hun havde ansvaret for at etablere og lede et nyt stamcelle-laboratorium i Dubai. Senere i Golf-staterne lobbyede Cherie Daly på regeringsniveau – sammen med nøgleinstitutioner i området – med henblik på at skabe viden om stamcelle banking over for kommende forældre i regionen. I 2009 rykkede hun til Singapore og blev Group Medical Affairs Manager for CordLife, der er en af de førende private stamcellebanker i Asien med laboratorier i Singapore, Hong Kong, Indonesien, Filippinerne, Indien, og som samarbejder med de to største offentlige/private stamcellebanker i Kina. Siden slutningen af 2010 har Cherie Daly arbejdet i Europa, senest som Group Medical Affairs Consultant for Europas største private stamcellebank Cryo-Save. Hun har desuden talt på en lang række regionale og internationale lægekonferencer, optrådt på radio og tv, og holdt utallige foredrag om stamceller og deres store potentiale.

Det er Cherie Daly’s mands karriere i Mærsk, der nu har bragt familien til København, efter at de har rejst og arbejdet i det meste af verden.

For yderligere oplysninger kontakt:
Adm. direktør Lisbeth Juhl Christensen
StemCare A/S
Tlf. 7025 7121
Mobil 2722 1145