Navlesnorssblod - særlige egenskaber og fordele

Potentialet i navlesnorsblod

Stamceller fra navlesnoren har et enormt potentiale. Beskyttes de rigtigt, er de tilgængelige hele livet og kan bidrage til at reducere skader og sygdomme i alle aldre. Fra nyfødt til alderdom – stamceller kan gavne reparationsprocesserne hele livet.

Det specielle ved stamceller fra navlesnorsblod

 • Stamceller fra navlesnorsblod er unikke

  Stamceller er lige så enestående som et fingeraftryk og så individuelle som personligheden.

 • Stamceller fra navlesnorsblod er unge

  Stamceller fra nyfødte er hverken påvirket af ældning eller miljø. De er upåvirkede, delbare og vitale.

 • Stamceller fra navlesnorsblod er fleksible

  Stamceller fra navlesnorsblod er særdeles fleksible. Takket være deres differentieringspotentiale, kan de udvikle sig til en lang række celletyper.

De unge stamcellekilder er altid de meste effektive og derfor helbredes børns knoglebrud eller sår meget hurtigere end ældre menneskers. Når en person bliver ældre, falder stamcellernes vitalitet. Resultatet er forventeligt: Vores evne til at hele os selv bliver formindsket.

Nylige undersøgelser viser, at visse aldersforbundne lidelser som åreforkalkning først forekommer, når stamcellerne er blevet for gamle. De har sværere ved at dele sig indtil delingen stopper helt. Dermed kan reparations- og regenerationsprocesser ikke længere aktiveres. Det bliver vanskeligt at hele skader. Erstatningsvæv, som for eksempel nye neuroner ved demens, produceres ikke længere. Derfor foretrækker man at bruge stamceller, som er unge og upåvirkede af miljømæssige faktorer.

nabelschnurblut-vorteile-alter

Når de ligger i den biologiske dvale, ældes stamceller fra navlesnoren ikke, fordi alle celleprocesser standser ved ca. – 180 grader Celsius. Efter optøningen er stamcellerne stadig unge og delbare – selv kulde gør ikke nogen skade på dem. Derfor udgør et stamcelledepot stadig en behandlingsmulighed, når man bliver ældre.

Stamceller fra navlesnoren har endnu en fordel: I modsætning til senere udvundne stamceller (for eksempel fra knoglemarven), er stamcellerne upåvirkede af miljømæssige faktorer.

Alle de neonatale stamcellers funktioner taler for sig selv. Det er derfor vigtigt at sikre stamcellerne på et tidligt stadium. Den bedste måde er at opsamle og opbevare dem direkte efter fødslen.

 

 

Stamceller fra navlesnorsblod

„Der er ganske få ting i livet, som man ikke kan gøre om. At få opsamlet stamceller fra sit barn, når man føder, er én af dem. Jeg ser det som en enestående chance og det er bare med at tage den“

(Birgit Thalwitzer, der har stamcelledepot for begge sine børn)

Opsamlingen af navlesnorsblod er enkel og helt sikker for både mor og barn. Når jeres barn er kommet til verden, opsamler en af vores jordemødre stamcellerne fra navlesnoren. Opsamlingen er fuldstændig smertefri, sikker og ukompliceret for både mor og barn og som regel vil I slet ikke lægge mærke til, at vores jordemoder er tilstede.

Når du opretter et stamcelledepot for dit barn, starter et livslangt partnerskab med os. Hvis det nogensinde bliver nødvendigt at bruge navlesnorens stamceller, er vi der for dig.

Takket være de procedurer, processer og materialer, der er udviklet specielt af Vita 34, kan stamceller fra navlesnorsblod opbevares i en menneskealder. Blodet fra navlesnoren er umiddelbart tilgængeligt i en perfekt kvalitet selv årtier efter opsamlingen.

5 gode grunde til at beskytte dit barns stamceller

 • Stamceller er værdifulde, fordi de er kroppens byggesten.
 • Stamceller bruges til at behandle alvorlige sygdomme.
 • Stamceller har været brugt til behandling mere end 30.000 gange
 • Stamceller matcher med 25% sandsynlighed perfekt med søskende
 • Stamceller vil revolutionere fremtidens sygdomsbehandling