Mød forældrene

Familien Elbwart,

"Et spørgsmål om prioritering"

Dansk familie fik opbevaret stamceller: Hos os er der ingen børneopsparing eller konfirmationsfest – til gengæld har vi sikret vores børn Det er et spørgsmål om prioritering, hvis man som familie vælger at få nedfrosset stamceller fra navlesnoren fra hele fem børn, som ellers er sunde og raske. Tina og Kilian von Elbwart er begge […]

Familien Sjøstein,

“En oplevelse for livet”

Den professionelle, men hjemlige atmosfære i den private jordemoder– og fødeklinik, Storkereden, overbeviste Louise og Thomas Sjøstein om, at det var her, de skulle føde deres første barn.

Familien Paaske,

Satser på frihed og naturens kræfter

Under graviditeten var Louise og Dennis Paaske aldrig i tvivl om, at deres baby skulle have nedfrosset sine navlesnorsstamceller i forbindelse med fødslen. Faktisk blev beslutningen truffet, længe før Louise, der er uddannet jordemoder, overhovedet blev gravid.

Signe Dollerup,

“Når tanken er tænkt, er det svært at lade være”

Signe Dollerup, der er sygeplejerske på Bispebjerg Hospital, ventede sit første barn til august 2014. For hende var det svært at vælge muligheden for nedfrysning af sit ønskebarns navlesnorsstamceller fra, når hun nu var bekendt med muligheden. ”Jeg ved, der er usikkerhed, og jeg håber aldrig, min søn får brug for dem, men jeg tror på fremtidsmulighederne”, siger hun.

Familien Thalwitzer Enghild,

“Stamceller – en investering i fremtiden”

Der er ganske få ting i livet, som man ikke kan gøre om. At få opsamlet stamceller fra sit barn, når man føder, er én af dem. Jeg ser det som en enestående chance og det er bare med at tage den’, siger 37-årige jordemoder Birgit Thalwitzer Enghild.

Familien Hedegaard Almstedt,

“Vi nåede det lige”

Susanne og Søren Hedegaard Almstedt fra Viborg blev forældre i 2009. Deres lille søn Mads, blev født ved et planlagt kejsersnit en kold, klar vinterdag i februar måned.

Familien Roepstorff,

“Vi ser det som en forsikring”

“Vi synes ikke vi havde råd til at lade være. Vi ser på opbevaring af vores barns stamceller som en forsikring, der kun kan blive bedre og bedre, fordi vi forventer, at man i fremtiden vil kunne behandle endnu flere sygdomme med navlesnorsstamceller, end man kan i dag” , siger Yvette Roepstorff.

Familien Adamas,

“Barnebarn skulle sikres”

Lille Helena Aura på 4 år bor i dag i Madrid, hvor forældrene, Ditte og Andreas Adamas har slået sig ned med deres forretninger.

Familien Vestbjerg Bavnshøj,

“Tredie gang er første gang”

Heidi og Troels Vestbjerg Bavnhøj fødte i marts måned 2013 deres tredje barn på Holbæk Sygehus. En dejlig lille pige, som forældrene stolt viser frem til alle, der kommer forbi for at hilse på den nybagte familie.

Familien Zimmer Svensson,

“Har sikret stamceller fra fire børn”

Da Mette Zimmer og Jannik Svensson i marts måned blev forældre til pigen Victoria, var det 4. gang, at StemCares jordemoder rykkede ud for at opsamle familiens stamceller i forbindelse med fødslen.